انواع مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی کسب و کار را در تارنمای ما یاد بگیرید

در مرحله بعدی طرح کسبوکار باید بتوانید اعضای تیم خود را به خوبی توصیف کنید. باید دلایل محکمی ارائه کنید که چرا تیم شما یک تیم قدرتمند است. باید توضیح دهید که هریک از اعضای تیم چطور میتواند برای رسیدن به هدفهای پیشبینی شده کمک کند.

در این بخش باید به پیشینه و تجارب موفق کارمندان و اعضای کسب و کار خودتان اشاره کنید.

اکنون زمان آن رسیده است تا تمام اطلاعاتی را که در ابتدای این پست ذکر کردیم ، به ترتیب بنویسید.

فعلا فقط دو شرکت در این زمینه وجود دارند که هیچ کدام از آنها برنامهریزی سازگار با محیط زیست ندارند و توسط سازمان محیط زیست هم تایید نشدهاند. بنابراین شرکت ما میتواند خدمات ممتازی به مشتریهای علاقمند به محوطهسازی ارائه کند."

سرمایهگذاران میخواهند الزامات درآمدی شما را ببینند تا ارزیابی کنند که آیا کسبوکار شما میتواند به نقاط عطف مالی که در طرح توجیهی خود تعیین کردهاید برسد یا خیر.

در این مطلب تصمیم داریم در ابتدا درباره چیستی و ماهیت پلن کسب و کار صحبت کنیم و در کنار بیان چارچوب یا ارکان اصلی آن (مولفه های اصلی آن) روش نوشتن بیزینس پلن و مراحل طراحی بیزینس پلن را توضیح دهیم.

چگونه خدمات ارائه شده شما نیازهای مشتری را برطرف می کند؟

آیا کسب و کار شما نیاز به افزایش سرمایه دارد؟ چقدر؟ یکی از اهداف طرح توجیهی این است که به شما کمک کند تا دقیقا مشخص کنید چه مقدار سرمایه نیاز دارید و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

اجزای طرح کسب و کار با طرح کسب و کار شما میتوانید راهبردهایی را مشخص کنید که برای توسعه کسب و کارتان نیاز دارید؛ این راهبردها میتوانند در حوزه مالی، تبلیغاتی، نیرو و مدیریت منابع انسانی باشند.

طرح توجیهی خوب باید شامل یک خلاصه اجرایی و بخش هایی در مورد محصولات و خدمات، استراتژی بیزینس پلن چیست بازاریابی و تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی مالی و بودجه باشد

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

وقتی دنبال سرمایهگذار هستید وقتی دنبال جذب نیروی بااستعداد هستید وقتی کسبوکارتان نیاز به اصلاح دارد

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *